Kaarten

Een kaart samenstellen

Stel uw gepersonaliseerde kaarten samen op basis van de beschikbare lagen of door andere data in te voeren. Bewaar deze kaarten op de site om ze later te raadplegen of om ze te delen. Bewaren is enkel mogelijk als u bent aangemeld.

Een kaart samenstellen

Kaart zoeken

(Het logo betekent dat de kaart te vinden is op een externe site)

Lijst van de beschikbare kaarten

Thema Subthema Titel Beschrijving
Mobiliteit Verkeer Voetgangerskaart Deze kaart koppelt de zones waar de snelheid beperkt is (zone 30, woonerf, voetgangerszone) om het comfort van de zwakke weggebruikers te verbeteren en een indicator van de ruimte op de wegen voorbehouden voor voetgangers.
Mobiliteit Verkeer kaart van zone 30, woon- of voetgangerszone in het Brusselse Gewest kaart van zone 30, woon- of voetgangerszone in het Brusselse Gewest
Mobiliteit Verkeer Portaal Brussel Mobiliteit De intermodale kaart van Brussel Mobiliteit laat toe om op een kaart informatie in verband met verschillende vervoersvormen te visualiseren. Sommige informatie wordt in realtime weergegeven zoals het aantal beschikbare fietsen aan een villo-station, het aantal beschikbare parkeerplaatsen en de verkeersinformatie.